Brev till Zara Larsson

Jag och Zara på Värmlands Museum

Hej Zara!
Jag har sett din bild på museum. Den var väldigt fin.
Hur mår du idag? Hoppas att du mår bra!

Jag har läst att du vann Talang 2008 när du var 10 år. Grattis i efterskott! När jag läste om dig lärde jag mig att ålder och kön inte kan bestämma hur du ska leva ditt liv, utan du bestämmer själv. Det är därför jag kämpar för att gå på gymnasiet det här året. Jag ger aldrig upp precis som du.

Jag vill bara tacka dig för den positiva känslan som jag fick av dig. Och fick jag ge dig ett gott råd skulle det vara att du inte bryr dig om de som skriver elaka saker om dig, för att det finns alltid dåliga människor som har dumma tankar. De vill inte att bra människor ska synas. Så strunta i dem!

Vänliga hälsningar
Mouhammad

_________________________________________

Hi Zara!

I have seen your picture at the museum. It was very nice.
How are you today? I hope you are feeling well!
I’ve read that you won Talang 2008 when you were 10 years old. Congratulations in arrears! When I read about you, I learned that age and sex can not decide how to live your life, but you decide for yourself. That’s why I’m struggling to go to high school this year. I never give up just like you.
I just want to thank you for the positive feeling I received from you.
And should I give you a good advice, it would be that you do not care about those who write bad things about you, because you can always find bad peoples who have stupid thoughts.

They do not want good people to be seen.
So ignore them!

Regards

Mouhammad

_________________________________________

!مرحبا زارا
.لقد رأيت صورتك في المتحف.لقد كانت لطيفة جدا
!كيف حالك اليوم؟ أتمنى أن تكونين بخير
لقد قرأت أنك فازت بـبرنامج المواهب( Talang 2008) عندما كان عمرك 10 سنوات. مبروك! عندما قرأت عنك ، تعلمت أن العمر والجنس لا يمكن أن يقررا كيف ستعيشين حياتك ، لكنك انت من تقرر. لهذا السبب انا أكافح للذهاب إلى المدرسة الثانوية هذا العام. أنا لا أستسلم أبداً مثلك تماماً
.أريد فقط أن أشكرك على الشعور الإيجابي الذي يأتيني منك
وأحببت  أن أقدم لك نصيحة جيدة ، وهي انه لا تهتمي لأولئك الذين يكتبون أشياء سيئة عنك ، لأن هناك دائما أُوناس سيئين لديهم أفكار غبية
انهم لا يريدون للناس الطيبين ان يروا

!لذا تجاهليهم

تحياتي

محمد

Please follow and like us:

3 svar på ”Brev till Zara Larsson”

  1. Hej Mouhammad! Jättebra skrivet👍🏻 Vad bra att du skriver på 3 olika språk!
    Zara är bara 20 år och hon har uppnått många saker. Och hon har också en vacker röst. Jag älskar henne.💕

  2. Hej Zara!
    Jag är en av dina anhängare och jag hoppas att du alltid lyckas. Jag tycker att du ska komma till Afghanistan men jag bor i Sverige.
    Kanske är det en konstig önskan för dig.
    Jag vill att Afghanistan ska lära känna dig också.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »