Jag hoppas att Sana får välja sitt liv själv

I Sverige kan man vara vänner med både tjejer och killar, precis som i TV- Serien SKAM. Min favorit är Sana. Hon är en rolig person och hon har skinn på näsan. Hon är alltid bra mot sina vänner och jag tänker att hon är en speciell person för mig i serien. När jag började titta på Skam, fick jag veta mer om ungdomar och vad de tänker och tycker om livet.

I början när såg jag Sana i serien tänkte jag att Sana är en bra skådespelare i Skam. En gång åkte de till en stuga med sina vänner och hon ville skrämma sina vänner, sen planerade hon med Chris att göra en dålig sak för sina vänner. Sana föreslog till Chris att de ska busa med sina vänner och skrämma dem.

Efteråt hämtade de ett spel som heter Oujibräde. Sana sa till sina vänner att min hijab kan skydda mig hela tiden. Om hon har hijab på sig då kan ingenting hända med henne. Sen berättade Sana om en kille som gömmer sig bakom dörren. Hon ville att de ska komma fram till dörren och öppna den. De gjorde så men det var ingen bakom dörren, då sa Sana att de ska vända sig. När de vände sig stod Chris där med en mask på sig. Alla hennes vänner blev jätterädda och började skrika och skratta. Personen bakom masken var Chris. Jag tycker att Sana tänker jättebra. När hon skojar med sina sina vänner tycker jag att det är jättekul. Hon har bra humor men kan också vara allvarsam. Hon har bra idéer och hennes vänner har aldrig tråkigt med henne. Jag tror de gillar henne mycket.

Jag tycker om att hon inte vill dricka alkohol för att hon förstår att det är inte är bra för en person. När man dricker alkohol vet man ingenting om sig själv så hon är en smart tjej på grund av att hon inte vill dricka alkohol. Hon är från en muslimsk familj och det är emot hennes tro. Hon är ändå med på festerna där de andra ungdomarna dricker alkohol och hon hjälper till om någon mår dåligt.

“Du är stark och självständig när du kan ändra åsikt, oavsett vilket kön som ändrar dem. Det är ju inget fel med att utmana ditt sätt att tänka”.

Please follow and like us:

2 svar på ”Jag hoppas att Sana får välja sitt liv själv”

  1. En jättebra text Ja, akhi, jag tycker att du gav en bra information om vad du tycker om Sana. Men en fråga som jag har till dig är om Sana föreslår dig att gifta dig med henne. Ska du gifta dig eller ej?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »