4 svar på ”När allt blir annorlunda – skolan”

  1. Hej Moji och Mona! Jag tänker att ni är jätteduktiga att berätta om er själva om ert hemlands skola. Det var en helt fantastisk historia men det var inte bra Moji, att lärare i Irans skola har slagit dig många gånger. Du Mona, jag tänker att du är superb. Lycka till!✌️👍👌

  2. Tjena kompisar! Vilken bra intervju tycker jag. Jag fick veta många saker om Eritreas skola och Irans skola. Vad synd att tjejer inte kan bestämma när de vill läsa i Eritrea. Jag undrar en sak Moji, i vissa muslimska länder kan tjejer och killar inte kan vara på samma plats. Till exempel i Turkiet kan tjejer och killar vara tillsammans i moskén och jag tror att det är inte beror på islamiska religionen om tjejer och killar kan vara tillsammans.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »