En dag i Mojtabas liv

En dag i mitt liv lördagen den 10 december

När jag stiger upp ur sängen och kollar på datorskärmen som visar tiden 09:30, plötsligt kommer jag ihåg att det är lördag idag jag har planerat att filma på ängevi gällande en julkalender.

Jag klädde på mig så fort jag kunde och ringde till min kompis Mohammad för att möta honom utanför ängevi.

Vi hann precis, vi åkte skridsko och vi filmade en kort stund och därefter gick vi  hem och  klockan var nästan 12:00.

Hemma åt jag lunch, efter lunchen vilade jag upp  mig till klockan 18:00.

Jag tillsammans med min kompis Mohammad gick till affären för att handla ingredienserna till pizza som vi planerade att baka. Eftersom vi skulle göra en film som skulle handla om “hur man bakar pizza” för julkalendern. Det tog en timme att göra pizza.

Samma kväll bjöd Ahmad mig och några av mina kompisar hem till sig. Där bakade vi pizzan och åt den och efter maten spelade vi Playstation också. Då var klockan nästan 22:00, och sen gick jag hem och la mig.

Please follow and like us:

4 svar på ”En dag i Mojtabas liv”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »