Boken om Senait

Hej!

Jag heter Senait Tesfalem. Mitt namn betyder en god dag och sov gott. Jag är född 19990701. Jag föddes i en liten stad som heter Shilalo.

Min mamma heter Trhas och min pappa heter Tesfalem. Min mamma och pappa separerade när jag var 5 år. Min mamma och pappa födde bara mig. Min mamma är gift med en annan man och pappa är gift med en annan kvinna. Min mamma har fött fyra barn och pappa har tre barn. Pappas fru har dött sen jag kom till i Sverige. Om min första tid i Sverige. Den 1 juli 2014 flyttade jag till en liten stad i Värmland som heter Kil. Jag mådde ganska bra eftersom jag hade klarat en tuff resa. Sen träffade jag många som kom från olika länder och jag träffade tre från Eritrea. Sen började i skolan på Sannerudsskolan. Jag läste svenska och engelska. Jag bor i Sverige och är ensam Sverige. Det är svårt för mig utan familj. Min familj är kvar i Eritrea. Jag gillar att simma och spela fotboll. På fritiden gör jag läxor, tittar på action film och bakar bullar och kakor med personalen på mitt boende. Jag går språkintroduktion på Forshagaakademin.❤️😘

Please follow and like us:

3 svar på ”Boken om Senait”

  1. Hej Senait. När jag läste texten fick jag veta mer om dig. Det var en bra presentation av dig själv. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »