Otur för Barcelona

För ett tag sedan spelades matchen mellan de två lagen Barcelona och Real Madrid i El Classico och det var en intressant och spännande match. Jag tror att alla har tittat på matchen. Det var en jättebra match. Det var en dag vi alla killarna samlades i ett boende och tittade på matchen. När matchen började kom alla killarna och satte sig framför tv:n.

Alla vet vem som är Barcafan eller Realfan och vi pratade om vilket lag som kommer att vinna matchen. De som var Realfans sa att “vi kommer att vinna” och de som var Barcafans sa att “vi kommer att vinna”. När första halvlek var slut stod det 0-0.

När andra halvleken började gjorde Barca ett mål. Då blev vi som var Barcafans jätteglada men det var otur för Barca att Ramos gjorde ett mål för Real i 90:e minuten. Då blev alla som var Realfans jätteglada och skrek.

Slutresultatet blev Real Madrid 1 och Fc Barcelona 1, alltså det blev oavgjort. När jag tänker tillbaka på matchen mellan Real Madrid och FC Barcelona så var det nog FC Barcelona som skulle vunnit matchen. För att i slutminuterna så var FC Barcelona det bättre laget. Neymar missade många målchanser, minst två chanser. En av chanserna så sköt Neymar knappt en halv meter över ribban.

Den andra chansen som Neymar hade var i Real Madrids straffområde då Neymar ramlade som en skådespelare för att vinna en Oscarsstatyett. När FC Barcelona pressade vidare mot Real Madrids målvakt så hade Lionel Messi även han två riktiga målchanser.

Första chansen var väldigt lik den som Neymar hade för han sköt också över ribban på vänster sida. Den andra chansen sköt Messi på målvaktens vänstra sida.

De sista tre minuterna i matchen fick FC Barcelona en hörna från vänster sida. Suaréz slog hörnan. Målvakten gick ut från målet och boxade iväg bollen. Bollen hamnade på en FC Barcelonaspelare som sköt mot Real Madrids mål. Där stod som tur var Casemiro som spelar för Real Madrid och räddade med sitt huvud så bollen inte kunde gå i mål.

Please follow and like us:

2 svar på ”Otur för Barcelona”

  1. men jag tycker att barcelona hade tur och de var real som missade massa målchanser. och känsla för kvalitet säger att de inte var värd å kolla.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »