Min första tid i Sverige

Hej!

När jag först kom till Sverige kom jag till Stockholm och jag satt där femton dagar. Sen flyttade jag till Kil och nu bor jag i Kil. När jag först kom till Kil kunde jag inte prata svenska utan pratade alltid dari. Jag pratade med personalen men dom förstod inte vad vad jag sade. Dom sa till mig: “du kan prata engelska” och jag kunde bara två ord på engelska min första tid i Sverige

Jag kände mig alltid ledsen eftersom jag inte kunde prata och förstå men nu jag har en skön känsla för att varje dag kommer jag till skolan och nu kan jag prata lite svenska och prata lite, lite engelska.

Please follow and like us:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »