Sara presenterar sig

Hej!

Jag heter Zehra och jag  är 17 år. Jag bor i Dejefors. Jag kommer från Turkiet. Jag talar kurdiska och turkiska. Jag kan inte skriva kurdiska. Jag bor med mina föräldrar. På min  fritid läser jag böcker. Om jag har läxor skriver jag. Jag har en lillasyster och jag leker med henne. Eller jag hälsar på min farbror.  Jag har tre farbröder  här. Jag började på Forshagaakademin i augusti. Förut gick jag  på Dejeskolan. Jag brukar använda namnet  Sara. Jag tycker om Sara är bättre.

Hälsningar

Sara Özdemir

Please follow and like us:

Ett svar på ”Sara presenterar sig”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Translate »